Terug naar de basis: ontspanning, kracht en positiviteit (3 maanden)

Leven vanuit ontspanning, kracht en positiviteit.

Weet je nog niet goed hoe dat moet of ben je die basis even kwijt? Dan help ik jou graag om terug naar de basis te gaan. De basis waarin je weer aandacht besteedt aan jezelf, jouw behoeften en dat wat jou energie geeft. De verbinding tussen je lijf, hoofd en hart terug in balans brengen. Weer in contact te staan met je intuïtie en creativiteit. Om zo vanuit een ontspannen, krachtige en positieve flow te leven.

Door dit traject:
√Ervaar je weer diepe ontspanning
√Hervind je het contact met je lijf en je gevoel
√ Breng je je aandacht en energie weer in balans
√ Krijg je een meer luchtige en speelse kijk op je dagelijks leven
√ Durf je te vertrouwen op je intuïtie en creativiteit
√ Focus je op jouw kracht, wat jij belangrijk vindt en leer je op basis daarvan keuzes te maken
√Heb je vertrouwen in jezelf, jouw eigen kunnen en wat jij te brengen hebt in deze wereld
√Heb je concrete handvatten hoe je je unieke flow kunt behouden in tijden van twijfels, onzekerheden en angst

Inhoud

√ 3 Traditionele Thaise massages incl. intake en nagesprek (3x 2,5 uur)
√ 3 coachingsgesprekken in de natuur (3x 1,5 uur)
√ 3 workshops: Mindfulness, Flow en Jouw ware kern. (3 x 3 uur)*

*De workshops worden op de volgende data fysiek aangeboden: 7 november 2020, 5 december 2020, 8 januari 2021. Daarbuiten worden de workshop online aangeboden en ga je zelfstandig in de natuur met de opdrachten aan de slag.

Duur

Het traject duurt 3 maanden. Iedere maand ontvang je een massage, een coachingsgesprek in de natuur en volg je een workshop.

Investering

De investering voor het traject Terug naar de basis is 925 euro (of 3x 325 euro). Prijzen zijn inclusief btw tenzij je op kosten van je bedrijf kunt deelnemen, dan zijn de prijzen exclusief btw.

Praktisch

Alle activiteiten vinden plaats in Utrecht, in mijn eigen praktijkruimte en in de natuur. De gesprekken en massages kun je op de volgende dagen en tijden met mij inplannen: dinsdagen, woensdagen en vrijdagen tussen 10.00-17.00 uur. In overleg op zaterdagen tussen 10.00-17.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je hier direct aanmelden of je plant eerst een gratis intakegesprek in. In een intakegesprek maken we kennis, bekijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Indien jouw behoefte en mijn aanbod en werkwijze op elkaar aansluiten, gaan we samen een mooie ontdekkingsreis maken!

Aangepast traject

Wil je onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor een aangepast traject? Plan een gratis intakegesprek in om samen de mogelijkheden te bespreken.

Testimonials

“Ik kan gemakkelijk en vol vertrouwen een massage bij Sarah aanbevelen. Ze heeft een ongelofelijke aanpak in haar Thaise massage. De ervaring was voor mij zowel ontspannend als energie gevend. Mijn lichaam voelde open en verfrist na 2 uur massage. Dank je wel Sarah. ” – Shedrin

“Ik vond de wandeling met Sarah’s ingesproken fragmenten heel bijzonder! Het maakte mij zo bewust van mijn lichaam op een prettige en ontspannen manier, van de werking van mijn zintuigen en van mijn bewustwording van de plek waar ik mij bevind. Ik werd er blij van en dankbaar en verwonderde mij om al het moois dat ik meemaakte. Ze bracht mij in een flow van dankbaarheid, blijdschap en verwondering.” – Lizzy

“Mooie opbouw van de opdracht “Jouw ware kern ontdekken”. De manier waarop ik werd aangemoedigd om eerst te kijken naar belemmeringen in mijzelf en van daaruit naar mijn ware zelf te werken vond ik verhelderend en stimulerend. Het gaf inzicht in wie ik werkelijk ben of kan zijn. De tekeningen maakten mij vrolijk en dat blijft een mooie herinnering en iets om voor te gaan!” – Antoinet

“Bedankt voor de geweldige massage, Sarah! Het had echt een bevrijdend effect op mij en hielp geblokkeerde energie in mijn lichaam weer stromen.” – Elias

“Het was een rijke en fijne ervaring om nogmaals bewuster van mijzelf te zijn. Prettig en ontspannend. Ik stond bewuster stil bij mezelf en de cirkel waar wij invloed op kunnen uitoefenen.” – Soal

“Sarah is een begripvol mens, die goed kan luisteren en goed jouw eigen krachten kan zien. De gesprekken geven mij een positief gevoel en hierdoor lukt het mij om weer terug op mijn eigen pad te komen.” – Marcia

“Sarah laat je nadenken over je persoonlijke situatie, onder andere aan de hand van de behoeftenpiramide van Maslow. We keken waar mijn persoonlijke behoeften liggen en hoe wil ik die wil gaan realiseren. Ik werd hierdoor aangemoedigd om meer regie te nemen over mijn eigen behoeften. Dat was fijn.”


Waarom kan ik jou helpen?

Ik combineer mijn professionele achtergrond als socioloog en theater docent, aangevuld met cursussen in psychologie, coaching, lachyoga en traditionele Thaise massage met een optimistische, speelse, experimentele levensinstelling. Dit geeft mij de mogelijkheid om jou te begeleiden in:

  • Bewustwording van je eigen gedrag en onderliggende overtuigingen alsmede de context waarbinnen je je bevindt.
  • Ontdekken hoe je op een meer speelse en positieve manier in het leven kunt staan, experimenteren en fouten leren maken. Minder ‘in je hoofd’ zitten en meer verbinding met je lichaam en je intuïtie.
  • Aandacht hebben voor je eigen behoeften, luisteren naar je lichaam, geest en hart. Tijd nemen om te ontspannen en reflecteren.
  • Op een ontspannenspeelse wijze contact maken met jezelf en met je verbeeldingskracht zodat je leert (nieuwe) mogelijkheden te zien of te creëren.
  • Op een constructievecreatieve wijze je focus vinden en keuzes maken die bij jou passen.

Benieuwd hoe ik zelf leerde leven vanuit mijn natuurlijke flow? Lees hier meer over mij.