Cursus: Leef vanuit je natuurlijke flow (5 maanden)

Leven en werken op de manier die écht bij jou past.

Twijfel je welke baan nu echt bij jou past? Wil je graag meer met je talenten en dromen doen maar weet je niet hoe? Verlang jij naar een leven waarin je minder twijfelt omdat je vanuit zelfvertrouwen keuzes durft te maken die werkelijk bij jou passen? Dan help ik jou graag om te leven vanuit jouw natuurlijke flow. In plaats van tegen de stroming in te zwemmen leer jij jezelf volledig te omarmen en een context te creëren waarin jij het beste tot je recht komt.

Door deze cursus:
√ Hervind je het contact met je lijf en je gevoel
√ Is voor jou helder wat jou zo uniek maakt
√ Zie je de grote meerwaarde van jouw verschillende talenten
√ Durf je te vertrouwen op je intuïtie en creativiteit
√ Krijg je een meer luchtige en speelse kijk op je dagelijks leven
√ Focus je op jouw kracht, wat jij belangrijk vindt en leer je op basis daarvan keuzes te maken
√ Weet en voel je wat jouw leven betekenisvol maakt
√ Heb je vertrouwen in jezelf, jouw eigen kunnen en wat jij hebt te brengen in deze wereld
√ Kun je anderen overtuigen van jouw unieke toegevoegde waarde
√ Heb je een helder plan hoe jij meer vanuit jouw talenten, behoeften en wensen wilt leven en werken
√ Heb je concrete handvatten hoe je jouw unieke flow terug kunt vinden in tijden van twijfels, onzekerheden en angst

Inhoud

De cursus ‘Leef vanuit je natuurlijke flow’ is als individueel traject en als groepstraject te volgen. Lees hieronder de verschillen tussen de trajecten zodat je kunt besluiten welke vorm en inhoud het beste bij jouw persoonlijke behoefte past.

Individueel traject

√ 3 coachingsgesprekken in de natuur (3x 1,5 uur)
√ 7 coachingsgesprekken via Zoom (7x 1 uur)
√ Uit-je-comfortzone-challenge (dagdeel)
√ Een jaar lang toegang tot de Online Academy
√ Optioneel bij te boeken of om te boeken:
Traditionele Thaise massage van 2,5 uur incl. intake en nagesprek ip.v. een coachingsgesprek (tegen meerprijs).
Coachingsgesprek in de natuur van 1,5 uur i.p.v. via Zoom (tegen meerprijs).
Deelname aan masterclasses (prijs in overleg).

Groepstraject

√ Startbijeenkomst in de natuur of op locatie (2 uur)
√ 3 coachingsgesprekken in de natuur (3x 1,5 uur)
√ 2 Traditionele Thaise massages incl. intake en nagesprek (2x 2,5 uur)
√ 5 masterclasses op locatie (hele dag)
√ 5 groepsintervisies (5x 2 uur)
√ Een jaar lang toegang tot de Online Academy
√ Afsluitende bijeenkomst op locatie (3 uur)
√ Optioneel bij te boeken of om te boeken:
– 2 extra coachingsgesprekken in de natuur of via Zoom (1,5 uur) i.p.v. de traditionele Thaise massages.
– Extra individueel coachingsgesprek in de natuur of via Zoom van 1,5 uur (tegen meerprijs).

Duur

Beide trajecten duren 5 maanden. Reken op een tijdsinvestering van een halve tot een hele dag per week. Het groepstraject is meer omvattend en daarmee iets intensiever dan het individuele traject.

Investering


Individuele traject: 1950 euro. Gespreid betalen kan ook: 5 x 450 euro.
Groepstraject: 2250 euro. Gespreid betalen kan ook: 5 x 500 euro.

Bij of om te boeken opties en prijzen:

Individuele traject:
√ Traditionele Thaise massage van 2,5 uur (incl. intake en nagesprek) ip.v. een coachingsgesprek (meerprijs 65 euro, of boeken als extra sessie voor 150 euro).
√ Coachingsgesprek in de natuur van 1,5 uur i.p.v. via Zoom (meerprijs 40 euro per gesprek).
√ Deelname aan masterclasses (prijs in overleg).

Groepstraject:
√ 2 extra coachingsgesprekken in de natuur of via Zoom (1,5 uur) i.p.v. de traditionele Thaise massages.
√ Extra individueel coachingsgesprek in de natuur of via Zoom van 1,5 uur (meerprijs 100 euro per gesprek).

De prijzen zijn inclusief btw tenzij je de cursus op kosten van je bedrijf volgt, dan zijn de prijzen exclusief btw. Ben je heel gemotiveerd om deze cursus te volgen maar is de investering voor jou een obstakel? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktisch

Het individuele traject kun je op ieder moment starten. Het eerstvolgende groepstraject staat gepland voor: februari 2021. Wil je graag instappen in het groepstraject maar liever eerder starten? Bespreek dit in een gratis intakegesprek (zie kopje aanmelden).

De traditionele Thaise massage, het coachingsgesprek in de natuur en de masterclasses vinden plaats in Utrecht. Je kunt op de volgende dagen en tijden met mij een coachingsgesprek of massage inplannen: dinsdagen, woensdagen en vrijdagen tussen 10.00-17.00 uur. In overleg op zaterdagen tussen 10.00-17.00 uur.

Aanmelden

Voordat je je definitief kunt aanmelden hebben we een gratis intakegesprek. In dat gesprek maken we kennis en kun je je vragen aan mij voorleggen. Indien jouw behoefte en mijn aanbod en werkwijze op elkaar aansluiten, gaan we samen een mooie ontdekkingsreis maken!

Twijfel je tussen het individuele of het groepstraject?

Het individuele traject is geschikt wanneer je graag zelfstandig en in je eigen tempo werkt. Daarnaast is dit traject ook zonder veel extra reiskosten en -tijd te volgen wanneer je op afstand van Utrecht woont.

Het groepstraject is geschikt wanneer jij het prettig vindt om een wat meer vast tempo aan te houden omdat je weet dat je dan meer gemotiveerd bent om stappen te zetten. Daarnaast vind je het prettig om te kunnen sparren met mensen die hetzelfde proces doorlopen. Door de 5 masterclasses en het buddy-systeem zal je jezelf en de groep nog beter leren kennen. Hierdoor kun je vaardigheden oefenen die in het individuele traject niet aan bod komen.

Testimonials

“Sarah is een luisterend oor, zeer behulpzaam en heeft een positieve energie. Sarah heeft mijn ogen geopend om voor mijn onderneming te gaan. Ze heeft me erg geholpen bij het op een rijtje zetten van de doelen die ik voor mijn onderneming heb en in mezelf te geloven. Ze is altijd goed voorbereid en zowel 1 op 1 als in groepsverband levert ze uitermate goede service. Dankjewel en ga zo door Sarah!” – Lisette

“Sarah kan helder uitleggen en biedt tools om zelf met de oefeningen in je dagelijks leven aan de slag te kunnen. Daarnaast creëert ze een open fijne sfeer waarin we onderling deelden. “

“Sarah is een begripvol mens, die goed kan luisteren en goed jouw eigen krachten kan zien. De gesprekken geven mij een positief gevoel en hierdoor lukt het mij om weer terug op mijn eigen pad te komen.” – Marcia

“Fijne stem, energierijke persoonlijkheid die je op een veilige manier naar jouw eigen mislukkingen/falen/fouten laat kijken en vervolgens het omdenken van negatieve gedachtes naar positieve.” – Annemarie

Het leven kan echt een stuk leuker, luchtiger en lichter zijn als jij durft om voor jezelf te kiezen én te dansen met het leven.

Waarom kan ik jou daarbij coachen?

Ik combineer mijn professionele achtergrond als socioloog en theater docent, aangevuld met cursussen in psychologie, coaching, lachyoga en traditionele Thaise massage met een optimistische, speelse, experimentele levensinstelling. Dit geeft mij de mogelijkheid om jou te begeleiden in:

  • Bewustwording van je eigen gedrag en onderliggende overtuigingen alsmede de context waarbinnen je je bevindt.
  • Ontdekken hoe je op een meer speelse en positieve manier in het leven kunt staan, experimenteren en fouten leren maken. Minder ‘in je hoofd’ zitten en meer verbinding met je lichaam en je intuïtie.
  • Aandacht hebben voor je eigen behoeften, luisteren naar je lichaam, geest en hart. Tijd nemen om te ontspannen en reflecteren.
  • Op een ontspannen, speelse wijze contact maken met jezelf en met je verbeeldingskracht zodat je leert (nieuwe) mogelijkheden te zien of te creëren.
  • Op een constructieve, creatieve wijze je focus vinden en keuzes maken die bij jou passen.

Benieuwd hoe ik zelf leerde leven vanuit mijn natuurlijke flow? Lees hier meer over mij.